Om IoT & Wireless Klubben

Som medlem af IoT & Wireless Klubben kan du holde dig opdateret med udviklingen indenfor trådløs teknologi og Internet of Things.

Klubbens formål

IoT & Wireless Klubben er en erfa-gruppe, der har til formål at udvikle medlemmernes viden om trådløse teknologier og skabe rammerne for opbygning af faglige netværksrelationer medlemmerne imellem.

IoT & Wireles Klubben har mere end 55 medlemsvirksomheder i Danmark og Sverige. Medlemmerne mødes til faglige debatter, hvor de udveksler erfaringer og den nyeste viden indenfor trådløs teknologi.

Et fagligt netværk

Klubbens medlemmer har adgang til et velfunderet netværk, der kan hjælpe med faglige udfordringer.

Der afholdes 8 møder om året, med hvert sit hovedemne, som annonceres til alle medlemmer ved udgangen af hvert år.

8 møder afholdes som fysiske møder på skift i Aarhus og Hørsholm.

Downloads

TestSelv

IoT & Wireles Klubbens medlemmer kan benytte sig af en række fordele. En af dem er adgang til TestSelv faciliteterne hos FORCE Technology i Hørsholm eller Aarhus til en reduceret pris. Det betyder, at medlemmerne kan udføre IoT & Wireless præ-test under udviklingen af deres produkter.

IoT er et nyt teknologisk område, og det er vigtigt at sikre, at det er implementeret korrekt. Test er derfor en essientiel del af udviklingsforløbet, og med TestSelv får man adgang til faciliteter, som virksomheden ikke selv kan investere i.

Det er en fordel at identificere et produkts svagheder tidligt og effektivt, så produktet derefter kan designes til at opfylde brugerens og det omkringliggende miljøs krav.

Som klubmedlem får du

4 fysiske møder i Aarhus og 4 fysiske møder i Hørsholm
IoT & Wireless TestSelv i TestSelv-faciliteter
Videnbank på www.wirelessklubben.dk
Opdatering om regler og standardnyt
Rabat på udvalgte kurser og arrangementer

Praktisk information

Møderne indkaldes pr. e-mail til medlemsvirksomhedens kontaktperson.

Tilmelding sker ved at besvare e-mail indkaldelsen eller pr. telefon til IoT & Wireless Klubben. Hvert medlemskab giver ret til at deltage i IoT & Wireless Klubbens møder med op til to personer pr. møde. Der kan dog tilmeldes flere deltagere mod betaling.

  • Heldagsmøder varer fra 9.00 til ca. 15.45
  • Halvdagsmøder kan forekomme
  • Forplejning ved møderne er inkluderet i medlemskabet

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!